Werknemer


Collectieve WIA
U kunt uw personeel een collectieve regeling aanbieden voor de inkomensterugval als de werknemer in de WIA (WGA of IVA) belandt. Hierbij zullen wij ook altijd navragen of er voor uw bedrijf een CAO van toepassing is. Indien er in de CAO WIA inkomensaanvullingen zijn geregeld, adviseren wij hiervoor een aanvullende collectiviteit aan te bieden.

Indien er geen CAO van kracht is, is het in het kader van goed werkgeverschap, goed dat u als werkgever een mogelijkheid voor collectieve WIA verzekering aanbiedt.De premie kan volledig aan de werknemer worden doorberekend; echter u kunt er ook voor kiezen om een deel van de kosten van deze verzekering te dragen. Evenals collectieve ongevallenverzekeringen (die uitkeren als de werknemer door een ongeval blijvend invalide raakt of komt te overlijden) en WIA excedent regelingen (die in uitkeringen voorzien indien het salaris van de medewerker boven de WIA loongrens € 51.414- uit komt) wordt dit als goed werkgeverschap aangemerkt en biedt u hiermee uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Collectieve ziektekosten

Het is mogelijk een collectieve ziektekostenverzekering voor uw personeel af te sluiten; hierbij biedt een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde voor uw personeel. Uw personeel kan hiermee gebruik maken van extra kortingen, uitgebreidere dekkingen en eventueel korting op bepaalde lidmaatschappen.

 

 

Vraag informatie aan via de
mail

Contactgegevens

Home | Disclaimer | Sitemap | Contact
©2015 Grip Assurantiën. Alle rechten voorbehouden.