Gebouwen


Opstalverzekering
Hoe groot is de kans dat uw bedrijfspand door schade geheel of gedeeltelijk verloren gaat? Wat zijn de preventieve maatregelen die u kunt treffen om de kans op schade te verminderen? En zelfs wanneer alle maatregelen zijn getroffen, is er een kans dat er schade optreedt. Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. Vaak is er ook een financiering voor het bedrijfspand afgesloten en kunt u de schade niet zelf dragen, wanneer dit zich voordoet. Daarom is het belangrijk om uw bedrijfspand te verzekeren met een goede opstalverzekering voor uw bedrijfspand. De opstal- of gebouwenverzekering dekt schade die door storm, brand, ontploffing of blikseminslag is veroorzaakt aan uw bedrijfspand. De standaarddekking van deze opstalverzekering is uit te breiden met dekking bij schade veroorzaakt door bijvoorbeeld inductie, inbraak, vandalisme en waterschade.

Passende opstalverzekering voor uw bedrijfspand
Met de opstalverzekering bedrijfspand waarborgt u de continuïteit van uw onderneming. Wij helpen u graag om uw risico’s in kaart te brengen en te inventariseren waar de risico’s liggen die uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Voordelen van de opstalverzekering bedrijfspand:

  • Dekt schade aan uw bedrijfspand als gevolg van brand, storm en blikseminslag
  • Uitbreidingsmogelijkheden van de dekking
  • Meeverzekeren van glas of lichtreclame (zuil)
  • Extra: neem uw opstalverzekering bedrijfspand op in een pakket van bedrijfsverzekeringen en profiteer van extra premievoordeelHuurdersbelangsverzekering
Indien u, als huurder van een gebouw, zelf aan- of verbouwingen in het gebouw hebt gerealiseerd, zijn de kosten van herstel of bouw voor uw rekening. De verhuurder zal zorgdragen voor de verzekering van het gebouw in de staat waarin deze aan u (in beginsel) is verhuurd. De aanpassingen (keukenblok of sanitair, maar ook vastgelijmde vloeren etc.) die u als huurder realiseert, komen na schade (bijvoorbeeld brand, waterschade), voor uw rekening.

 

 

Vraag informatie aan via de mail

Contactgegevens

Home | Disclaimer | Sitemap | Contact
©2015 Grip Assurantiën. Alle rechten voorbehouden.