Verzekeren


Wat kunnen wij voor u betekenen?
U hebt gekeken of u risico's kunt vermijden, verminderen en zoveel mogelijk de preventieve maatregelen genomen en u kunt of wilt bepaalde risico niet zelf dragen, dan kunt u deze overdragen aan een verzekeringsmaatschappij. Wij helpen u graag bij deze keuze.

In onze beloning zijn wij volledig transparant.
Indien wij voor u bemiddelen kunt u er voor kiezen om vergoeding in de vorm van een fee te betalen. Ook werken wij met abonnementen of op uurtarief. Wij zullen te alle tijde duidelijk zijn in de door ons ontvangen verdiensten.

Wij berekenen geen (aparte) advieskosten, indien wij van een verzekeraar provisie ontvangen. Verzekeraars zijn tegenwoordig bereid om de verzekeringen zonder provisie aan te bieden, waardoor wij met u passende afspraken kunnen maken over onze vergoeding. Hierin zijn wij vooruitstrevend in de huidige verzekeringsmarkt en vertrouwen erin dat wij hiermee in de markt onderscheidend kunnen zijn. Omdat wij nieuw op de markt opereren met de kennis van nu kunnen wij hierin erg flexibel zijn. Deze nieuwe tijd van verzekeringsbemiddeling, vraagt om flexibele oplossingen en transparantie. Wij bieden dit!

Risico inzicht
U krijgt grip op uw risico’s en (beter) inzicht in uw kostenbeheer. Wij kunnen u ook van dienst zijn met een risicoscan en rapportage voor uw bedrijf.

Omdat u zich bezig wilt houden met de activiteiten in uw onderneming, zijn wij uw partner op het gebied van maatwerk advisering, voornamelijk voor de (groot)zakelijke markt. Wij zien het als een uitdaging om voor u de risico’s te benoemen in uw onderneming, preventieve oplossingen te bieden en mee te denken om de vastgestelde risico’s te vermijden of te beperken.

Dit is geen eenmalige onderneming en wij investeren daarom in een duurzame relatie. Periodiek onderhoud op uw verzekeringen is nodig om Grip te houden op uw bedrijfsrisico’s.
Zo houden wij, als Grip Assurantiën, samen met u grip op de risico's!

 

Heeft u een vraag over een van de producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Contactgegevens

Home | Disclaimer | Sitemap | Contact
©2015 Grip Assurantiën. Alle rechten voorbehouden.