Preventie


Wilt u ook de risico’s binnen uw onderneming in beeld hebben, maar zeer zeker ook in control hebben? Door de juiste preventieve maatregelen binnen uw onderneming toe te passen, kunt u vele risico’s en schades beperken of eventueel voorkomen.

Uiteraard is elke onderneming uniek in zijn soort, hier hoort dan ook maatwerk bij. Wilt u weten welke specifieke preventiemaatregelen u kunt treffen binnen uw eigen onderneming, neem dan contact met ons op.

Vraagt u zich af wat u kunt doen om schade te verminderen, voorkomen of uit te sluiten bij bijvoorbeeld:

  • De inrichting van de werkplek?
  • Het organiseren van een bedrijfsuitje?
  • Het leveren van producten of diensten?
  • Het opstellen van de leveringsvoorwaarden?


Download hier onze checklist. Deze is bedoeld als een praktische checklist. Mocht u bepaalde risico' s nader willen inventariseren en aanpakken, dan zijn wij u graag van dienst.

 

 

De Veilig Ondernemen Scan
Veiligheidsmaatregelen die passen bij de risico’s van uw onderneming. Met deze scan kunt u gratis en eenvoudig inzicht krijgen in de verschillende criminaliteitsrisico's voor uw onderneming en het gebouw. U ontvangt, direct na het invullen een onafhankelijk advies met veiligheids- en beveiligingsmaatregelen die passen bij de risico's voor uw onderneming. Adviezen die te maken hebben met uw organisatie, het gebouw en elektronische beveiliging. U kunt daarbij aangeven welke maatregelen u wenst door te voeren en welke u al genomen heeft. Zo bereidt u zich goed voor.
De scan is zonder commercieel belang ontworpen en bedoeld voor de detailhandel, zakelijke dienstverlening, horeca, bouw, zorg en als laatste transport en logistiek. Klik hier om naar de scan te gaan.

 

 

 

 

Voorkom brand in uw bedrijf
Ieder jaar ontstaat bij een groot aantal ondernemingen brand. In zeker één op de tien bedrijfsbranden is de oorzaak onachtzaamheid bij brandgevaarlijke werkzaamheden. Ook brandstichting en onveilig gebruik van de elektrische installatie zijn veel voorkomende oorzaken van brand. Veel bedrijven die getroffen worden door een grote brand komen de gevolgen ervan niet te boven. Een goede brandverzekering is dus een must, maar het is nog beter om brand in uw bedrijfspand te voorkomen.

Brand kan op verschillende manieren ontstaan, bijvoorbeeld door brandgevaarlijke werkzaamheden of door brandstichting. Op deze checklist treft u informatie en instrumenten aan die u als ondernemer kunnen helpen bij het voorkomen van (de gevolgen van) brand.
De Checklist Brandstichting en de Checklist Brandgevaarlijke Werkzaamheden zijn opgesteld door het Verbond van Verzekeraars, in samenwerking met Brandweer Nederland, VNO/NCW en MKB-Nederland. Het Formulier Brandgevaarlijke Werkzaamheden is door het Verbond van Verzekeraars ontwikkeld. Brandveiligheid? De keus is aan u! Klik hier om naar de checklist te gaan.

 

 

Heeft u een vraag over een van de producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens

Home | Disclaimer | Sitemap | Contact
©2015 Grip Assurantiën. Alle rechten voorbehouden.