Over ons


Grip Assurantiën 

Wij zijn begin 2014 officieel gestart met ons assurantiekantoor. Naast het bemiddelen in verzekeringen voor de particuliere en zakelijke markt, verzorgen wij ook risicomanagementrapportages en polischeck's.

 

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u een volledig advies geven op het gebied van particuliere en zakelijke risico's met de bijbehorende preventie maatregelen en de mogelijke verzekeringen.

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar en willen samen met u grip houden op de risico's!
Bij ons vindt u geen standaard verzekeringsoplossingen. Wij bieden elke particuliere of zakelijke relatie een op maat gemaakt advies. Elke persoon en elke onderneming is uniek in zijn of haar soort en verdiend een verekeringsoplossing of advies welke specifiek zijn toegespitst op de eigen situatie.

 

Carmen Bakhuis

 

 

 

Carmen Bakhuis
Ik heb jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verzekeringen. Met name risicomanagement ten behoeve van het zakelijke segment. Naast het adviseren in risicomanagement en verzekeren heb ik ook zorg gedragen voor de afwikkeling van schadedossiers. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een assurantiekantoor en bij diverse bancaire instellingen.

 

 Voor contact met Carmen Bakhuis; carmen@gripassurantien.nl of bel 06 - 238 570 73

 

 

 

Jacqueline Scholing

 

 

Jacqueline Scholing
Ik heb veel ervaring in de particuliere en zakelijke verzekeringsmarkt en heb mij de laatste jaren toegelegd op risicomanagement voor bedrijven. Bij verzekeraars en bancaire instellingen heb ik diverse ondernemingen geholpen bij het managen van de risico's die er binnen de onderneming zijn.

 

 

 Voor contact met Jacqueline Scholing; jacqueline@gripassurantien.nl of bel 06 - 553 834 64

 

 

 

Wij hebben oog voor detail en zijn goede gesprekspartners voor de zakelijke ondernemer. Ons motto: grip krijgen en houden op uw bedrijfsdoelstellingen.

 

Ondernemen is risico nemen. Maar bedrijfsrisico 's mogen ondernemen niet in de weg staan. Hoe weet u welke risico 's u loopt? En wat kunt u doen om uw risico 's zo klein mogelijk te houden?

 

Wat is risico management?
Als ondernemer loopt u bepaalde risico's. Grote en kleine. Vaak sluit u verzekeringen af om risico's af te dekken. Maar verzekeren is niet het enige! U kunt uw risico's ook vermijden, verminderen of eventueel zelf dragen. Maar welke oplossing past bij welk risico? Risicomanagement is het instrument om risico's binnen de organisatie inzichtelijk te krijgen en te beheersen. Hiermee krijgt u grip op uw bedrijfscontinuïteit.

 

Waarom management?
Hiermee kunt u zien dat het geen eenmalige onderneming is. Grip zal u blijven ondersteunen om Grip te houden! U kunt u bezig houden met uw onderneming en wij willen meehelpen om de risico's beheersbaar te houden.

 

Heeft u een vraag over een van de producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of mail naar info@gripassurantien.nl

 

 

Contactgegevens

Home | Disclaimer | Sitemap | Contact
©2015 Grip Assurantiën. Alle rechten voorbehouden.