Actueel


Wij zijn verhuisd!
Wij zijn verhuisd van Piksenweg 5a Daarle naar Van Reeuwijkstraat 48 te Ommen! Van harte welkom op ons kantoor! Lees verder
 
Vrije Advocaatkeuze!

Wat is vrije advocaatkeuze?
Vrije advocaatkeuze betekent dat bij een procedure die door de rechter wordt beslist, u ook kunt kiezen voor een externe juridische dienstverlener naar eigen keuze (bijvoorbeeld advocaat). Dit is een gevolg van een uitspraak van het Europese Hof van Justitie op 7 november 2013.

Lees verder
 
Brandregres

Per 1.1.2014 zijn de regels voor het verhalen van brandschade veranderd. Voor verzekeraars, die bij het verbond van verzekeraars zijn aangesloten, veranderen de regels voor het verhalen van brandschade. Wat betekent dit voor u?

Lees verder
 
Modernisering Ziektewet!

De impact van ziektewet en WIA, voor u als werkgever met personeel, is enorm toegenomen sinds de invoering van de Wet modernisering Ziektewet. Uiteindelijk gaan de tarieven voor het financieren van de ziektewet en WIA omhoog en betaalt elke werkgever de eigen schade. Als werkgever krijgt u dus een nog groter belang bij schadebeheersing.
Dat begint bij zorgvuldige administratie. U zult nog beter uw ziektewet en WIA administratie moeten bijhouden, ook van ziek- uit-diensttreders. Daar moet u al mee beginnen of zijn begonnen omdat, in 2014, wordt gekeken naar de zieken van 2012.

Lees verder
 

Contactgegevens

Home | Disclaimer | Sitemap | Contact
©2015 Grip Assurantiën. Alle rechten voorbehouden.