Verzekeren


Wat kunnen wij voor u betekenen?
Heeft u uw privéverzekeringen goed geregeld? Grip Assurantiën kan u hierbij helpen. Wij zijn een professioneel assurantiekantoor en bieden u, naast onze maatwerk verzekeringen, schadeservice ook een 24/7 service en bereikbaarheid. Uw verzekeringen worden minimaal jaarlijks gecontroleerd, zodat deze passend blijven bij uw privésituatie en de polissen marktconform blijven.

Wij zijn een deskundig en onafhankelijk assurantiekantoor. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met vele verzekeraars, bieden wij u een geheel onafhankelijk advies. Wij hebben met vele verzekeraars een samenwerking, hierdoor hebben wij een volledige onafhankelijke positie. U kunt bij ons terecht voor al uw particuliere verzekeringen.

Indien wij voor u bemiddelen kunt u er voor kiezen om vergoeding in de vorm van provisie te betalen. Ook werken wij met abonnementen of op uurtarief. Wij zullen te allen tijde duidelijk zijn in de door ons ontvangen verdiensten.Wij berekenen geen (aparte) advieskosten, indien wij van een verzekeraar provisie ontvangen. Verzekeraars zijn tegenwoordig bereid om de verzekeringen zonder provisie aan te bieden, waardoor wij met u passende afspraken kunnen maken over onze vergoeding. Hierin zijn wij vooruitstrevend in de huidige verzekeringsmarkt en vertrouwen erin dat wij hiermee in de markt onderscheidend kunnen zijn. Omdat wij nieuw op de markt opereren met de kennis van nu kunnen wij hierin erg flexibel zijn. Deze nieuwe tijd van verzekeringsbemiddeling, vraagt om flexibele oplossingen en transparantie. Wij bieden dit!

Naast onze verzekeringen bieden wij ook onafhankelijke polis-checks (second opinion); bent u tevreden met uw huidige assurantietussenpersoon of verzekeraar, maar wilt u uw polissen toch een keer laten controleren? Neemt u dan ook contact met ons op en wij geven u een geheel vrijblijvend advies. Zorg voor grip op uw privérisico’s en laat ons u hierbij helpen!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden of wenst u een polischeck of offerte, neem dan contact met ons op.

Contactgegevens

Home | Disclaimer | Sitemap | Contact
©2015 Grip Assurantiën. Alle rechten voorbehouden.