Over ons


Grip Assurantiën 

Wij zijn begin 2014 officieel gestart met ons assurantiekantoor. Naast het bemiddelen in verzekeringen voor de particuliere en zakelijke markt, verzorgen wij ook risicomanagementrapportages en polischeck's.

 

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u een volledig advies geven op het gebied van particuliere en zakelijke risico's met de bijbehorende preventie maatregelen en de mogelijke verzekeringen.

 

Wij zijn 24/7 bereikbaar en willen samen met u grip houden op de risico's!

Bij ons vindt u geen standaard verzekeringsoplossingen. Wij bieden elke particuliere of zakelijke relatie een op maat gemaakt advies. Elke persoon en elke onderneming is uniek in zijn of haar soort en verdiend een verekeringsoplossing of advies welke specifiek zijn toegespitst op de eigen situatie.

 

Carmen Bakhuis

 

 

 

Carmen Bakhuis
Ik heb jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verzekeringen. Met name risicomanagement ten behoeve van het zakelijke segment. Naast het adviseren in risicomanagement en verzekeren heb ik ook zorg gedragen voor de afwikkeling van schadedossiers. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een assurantiekantoor en bij diverse bancaire instellingen.

 

Voor contact met Carmen Bakhuis; carmen@gripassurantien.nl of bel 06 - 238 570 73

 

 

Jacqueline Scholing

 

 

Jacqueline Scholing
Ik heb veel ervaring in de particuliere en zakelijke verzekeringsmarkt en heb mij de laatste jaren toegelegd op risicomanagement voor bedrijven. Bij verzekeraars en banken heb ik diverse ondernemingen geholpen bij het managen van de risico's die er binnen de onderneming zijn.

 

 

 Voor contact met Jacqueline Scholing; jacqueline@gripassurantien.nl of bel 06 - 553 834 64

 

 

 

Heeft u uw privéverzekeringen goed geregeld? Grip Assurantiën kan u hierbij helpen. Wij zijn een professioneel assurantiekantoor en bieden u, naast onze maatwerk verzekeringen, schadeservice ook een 24/7 service en bereikbaarheid. Uw verzekeringen worden minimaal jaarlijks gecontroleerd, zodat deze passend blijven bij uw privésituatie en de polissen marktconform blijven.

 

Naast onze verzekeringen bieden wij ook onafhankelijke polis-checks (second opinion); bent u tevreden met uw huidige assurantietussenpersoon of verzekeraar, maar wilt u uw polissen toch een keer laten controleren? Neemt u dan ook contact met ons op en wij geven u een geheel vrijblijvend advies. Zorg voor grip op uw privérisico’s en laat ons u hierbij helpen!

Ons emailadres info@gripassurantien.nl

 

Contactgegevens

Home | Disclaimer | Sitemap | Contact
©2015 Grip Assurantiën. Alle rechten voorbehouden.